ŽENA GA I RANIJE PRIJAVLJIVALA ZA NASILJE, ON JE UBIO U MAJČINOM STANU: Stravični detalji užasa u Gandijevoj
Mesto zločina, Foto: D.Petrović/KURIR

HOROR

ŽENA GA I RANIJE PRIJAVLJIVALA ZA NASILJE, ON JE UBIO U MAJČINOM STANU: Stravični detalji užasa u Gandijevoj

Novi detalji ubistva i samoubistva na Novom Beogradu

Objavljeno:

N.L. (45) presudio emotivnoj partnerki L.S. (55) u stanu njene majke na Novom Beogradu, pa presudio i sebi na Novom Beogradu.

Tela L.S. (55) koju je u sredu, kako se sumnja, ubio emotivni partner N.L. (45), a potom presudio i sebi, u stanu njene majke na Novom Beogradu zatekao je ženin sin (23).

Ubistvo se dogodilo, podsetimo, prekjuče oko 17 sati u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a prethodila mu je žestoka svađa, toliko bučna da su komšije reagovale i pozvale njenog sina u nadi da će sprečiti zločin. Kako Kurir saznaje, muškarac je ženu zaklao nožem, a pre toga ju je stravično pretukao, udaravši je pesnicama, tako da je telo bilo svo u mordicama.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: D.Petrović/KURIR

- Lela je nekoliko dana pre smrti došla da boravi u stanu svoje majke na Novom Beogradu, jer joj je majka otišla u banju. Kobnog dana, kod L.S. je došao N.L. s kojim je bila u vezi. Ona ga je, navodno, pustila u majčin stan, a ubrzo se iza zatvorenih vrata čula galama - navodi izvor:

- Čula se vriska, cika, psovke, lupnjava, a u jednom trenutku kao da je sve utihnulo. Komšija je zabrinuto pozvao Lelinog sina telefonom. Mladić je brzo došao, a u stanu je zatekao horor.

Žitelji zgrade u kojoj se dogodio zločina rekli su za Kurir, da su scene od tog dana nešto što nikada neće zaboraviti.

- Kod nas se nikad ništa slično nije dogodilo, pa smo se u sredu šokirali kada smo videli toliko policije i ekipe Hitne pomoći. Lelu i njenog dečka našao je njen sin, koji je bio van sebe kada je otvorio ta vrata. Kažu da je iz stana izašao izbezumljen i bled, trčeći - kažu komšije i dodaju:

- Par se navodno, prvo posvađao, a onda je usledio fizički obračun. Nikola je iz za sada nepoznatog razloga krvnički počeo pesnicama da tuče Lelu, a zatim je dograbio kuhinjski nož i izbo je nekoliko puta u telo. Nesrećna žena je pokušala da pobegne od nasilnika, ali nažalost nije uspela. Zbog toga je maltene čitav stan bio krvav. Kada je video šta je uradio, muškarac je sebi prerezao grkljan i njegovo telo je pronađeno pored ženinog.

Novi Beograd
Novi Beogradfoto: D.Petrović/KURIR

Kako se saznaje, ubijena žena i pokojni muškarac živeli su u Požarevcu, a žrtva je ubicu ranije prijavljivala za nasilje.

- Njemu su bile izrečene tri puta hitne mere zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom. Nije poznato da li su se oni pomirili u međuvremenu ili je on banuo kod nje u nameri da joj naudi - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Stanari zgrade

Došla je da čuva majčin stan

Stanari zgrade u Gandijevoj ulici rekli su za Kurir da ubijenu Lelu Stojadinović ne poznaju dobro, jer ona ne živi tu, ali da je pre nekoliko dana došla u stan svoje majke.

- Majka ubijene otišla je pre nekoliko dana u banju i ćerka je došla da čuva stan. Naime, one su se plašile da bi čovek koji je u tom stanu živeo pre njih mogao da uđe i oduzme im ga, s obzirom na to da se godinama sude zbog tog stana - kaže stanarka ove zgrade za Kurir.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.